شما در حال مشاهده نسخه موبایل وبلاگ

آشپزخونه

هستید، برای مشاهده نسخه اصلی [اینجا] کلیک کنید.

طرز تهيه ميلك شيك زردآلو

با استفاده از زردآلوي خشك ، ميلك شيك زردآلو را درست كنيد كه انرژي را زياد و از گرسنگي تا زمان ناهار جلوگيري مي كند.

مواد لازم براي ميلك شيك زردآل,

زردآلو خشك ريز خرد شده 8 قطعه
شير سرد 2 فنجان
شكر قهوه اي 3 قاشق چايخوري
پودر دارچين 1/4 قاشق چايخوري
يخ 5-6 تكه

طرز تهيه ميلك شيك زردآلو

زرد آلوي ريز خرد شده را با 1/4 فنجان شير در مخلوط كن مي ريزيم تا مخلوط صاف شودسپس باقي مانده شير را اضافه ميكنيم سپس شكر قهوه اي و دارچين را به مخلوط كن ريخته و چند ثانيه دستگاه را روشن ميكنيم و شيرين بودنش را چك ميكنيم اگر شكرش كم بود مي ريزيم زرد آلو خودش ميوه كاملي است ولي در صورت نياز مي توانيد نصف عدد موز هم اضافه كنيد.

نكات تكميلي در مورد ميلك شيك زردآلو

ميلك شيك زردآلو جزو نوشيدني - اسموتي و شيك ميباشد
زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 15 دقيقه
ميلك شيك زردآلو را مي توانيد در وعده ميان وعده - دسر - سرو كنيد .
توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 3 نفر مناسب ميباشد .

منبع: ashpzbashi

نکات تکمیلی و طرز تهیه خوشمزه ترین “رب نارنج” اشتهاآور

مواد لازم برای رب نارنج

نارنج:به مقدار لازم

رب نارنج

رب نارنج

طرز تهیه رب نارنج

نارنج ها را از وسط نصف کنید و آب آن را با دستگاه آبمیوه گیری بگیرید.

سپس آنها را از صافی رد کنید تا هسته و پوسته اضافه آن گرفته شود.

آب نارنج صاف شده را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کاملا غلیظ شود.

بعد از خنک شدن آنها را در بطرها و ظرف های تمیز و خشک بریزید.

رب نارنج

نکات تکمیلی در مورد رب نارنج

رب نارنج جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و

طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت

مواد لازم برای تهیه شیرینی ساق عروس :
تخم مرغ :1 عدد
شیر :1/2 پیمانه
آرد :1/5 پیمانه
روغن مایع:1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر:1 قاشق چای خوری
وانیل :1/4 قاشق چای خوری

نی چوبی :چند عدد

*مواد داخل شیرینی :
پودر بادام :1 پیمانه
پودر قند :نصف پیمانه
گلاب : 2 قاشق غذاخوری
هل :1 قاشق چای خوری
شربت بار :به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی ساق عروس :
تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید. سپس زرده را با شیر ، وانیل ، بیکینگ پودر و روغن با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی هم بزنید.

سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به وجود بیاید. خمیر را با دست ورز دهید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید.

پس از سپری شدن این زمان ، مقداری از خمیر برداشته و به صورت نازک پهن کنید . سپس خمیر را به دور یک نی چوبی بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه خمیر را به هم بچسبانید.

بعد خمیر را به تکه های 2 سانتی متری برش داده و داخل روغن سرخ کنید.

مواد میانی ذکر شده را با هم مخلوط کنید.

بعد از سرخ شدن خمیر ،نی داخلش را بردارید و جایگاه نی از مواد میانی پر کنید .

یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کنید و بعد داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی ساق عروس :
آرد شیرینی پزی الک شده:1 کیلو
کره محلی دوغ گرفته شده یا(روغن جامد صاف شده)یا ترکیبی از هر دو:500گرم
پودر قند:6قاشق غذاخوری سر پر
وانیل:یک قاشق چایخوری
پودر هل:1/2 ق چ
گردو نگینی :به میزان لازم برای داخل خمیر ساق عروس
طرز تهیه شیرینی ساق عروس در فر:
کره و یا روغن و با همزن کمی بزنید تا نرم شود سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. وانیل و هل را هم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

بعد آرد را کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.

سپس خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت 2 ساعهت دریخچال استراحت دهید .

بعد از گذشت 2 ساعت ، خمیر را به اندازه گردوی کوچک جدا کنید و در کف دست صافش کنید. وسطش 1 تیکه گردو بگذارید و بعد خمیرو را دور گردو بپیچید و به حالت بیضی در بیاورید.

و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده بچینید. درجه حرارت فر را به 170 برسانید و شیرینی ها را بمدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید .

بعد از اینکه شیرینی ساق عروس پخته و خنک شد آن را داخل پودر قند بغلطانید.

نکات تکمیلی در مورد شیرینی ساق عروس

شیرینی ساق عروس جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
شیرینی ساق عروس را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


منبع: parantez95

آموزش طرز تهیه ران مرغ برشته در فرد جامائیکایی

ران مرغ برشته در فر یک غذای جامائیکایی بسیار خوشمه است که می توانید آن را بر روی کباب پز هم درست کنید. به دلیل استفاده از مواد معطر در ماریناد، این غذا طعمی مطبوع دارد و در عین حال که برشته شده است، آبدار هم می باشد.

کباب ران مرغ جامائیکایی یکی از بهترین دستورالعمل هایی می باشد که می توانید آن را درست کنید.

این ران ها در یک ماریناد خوشبو به مدت یک شب تا صبح خوابانده می شوند و به همین دلیل طعمشان عالی می شود و موقع پخته شدن هم لطیف می مانند. ماریناد ترکیبی از سبیجات تازه است و طعمی متعادل دارد و برای مرغ عالی است. ران مرغ برشته در فر یک غذای جامائیکایی بسیار خوشمه است که می توانید آن را بر روی کباب پز هم درست کنید. به دلیل استفاده از مواد معطر در ماریناد، این غذا طعمی مطبوع دارد و در عین حال که برشته شده است، آبدار هم می باشد.

کباب ران مرغ جامائیکایی یکی از بهترین دستورالعمل هایی می باشد که می توانید آن را درست کنید.

این ران ها در یک ماریناد خوشبو به مدت یک شب تا صبح خوابانده می شوند و به همین دلیل طعمشان عالی می شود و موقع پخته شدن هم لطیف می مانند. ماریناد ترکیبی از سبیجات تازه است و طعمی متعادل دارد و برای مرغ عالی است.

منبع: cookerypedia

طرز تهیه “نان خامه ای”

دستور تهیه “نان خامه ای” خانگی خوشمزه:

درست کردن شیرینی در منزل یک هنر است. اغلب خانم‌های ایرانی ترجیح می‌دهند برای بچه‌ها یا دورهمی‌ها و مهمانی‌ها و اعیاد و مناسبت‌هایی که در آن‌ها شیرینی سرو می‌شود خودشان برای پختن شیرینی دست به کار شوند. از قضا نان خامه‌ای از آن‌دسته شیرینی‌هایی است که اغلب افراد ترجیح می‌دهند از قنادی‌های مشهور آن را تهیه کنند تا از طعم و مزه و کیفیتش مطمئن باشند.

d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8b4db8cd8b1db8cd986db8c-d8aed8a7d985d987-d8a7db8c-d8aed988d8b4d985d8b2d987

مواد لازم برای نان خامه ای

  • تخم مرغ 4 عدد
  • کره 50 گرم
  • آب 200 میلی لیترطرز تهیه نان خامه ای
  • شکر 1/2 قاشق مربا خوری
  • وانیل 1/2 قاشق مرباخوری
  • بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
  • آرد ١٢۵گرم

طرز تهیه شیرینی پرطرفدار نان خامه ای

کره، شکر و کمی روغن مایع (برای این‌که کره نسوزد) را در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز اجازه دهید کره آب شود و کمی به قل قل کردن بیفتد. وقتی کره یکی دو جوش ریز زد بلافاصله آرد را اضافه کنید. در همین حین خیلی سریع و تند مواد را هم بزنید تا آرد با سایر مواد ترکیب شده و مثل مایه حلوا خودش را بگیرد و کمی طلایی رنگ شود.

مایه خمیری را یک طرف قابلمه جمع کنید. خمیر نان خامه‌ای نباید زیاد روی حرارت باشد. خمیر را از روی حرارت بردارید و آن را در یک بشقاب بریزید و آن را با کفگیر باز کنید تا خنک شود. در یک ظرف جداگانه چهار عدد تخم مرغ را که در دمای محیط کمی گرم شده‌اند و سردی یخچال را ندارند بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید. مایه خمیری را از هم باز کنید. تخم مرغ‌های هم زده را به تدریج و در چهار مرحله به مایه خمیری که سرد شده اضافه کنید.

حین اضافه کردن تخم مرغ مرتب خمیر را با همزن دستی هم بزنید. وقتی که خمیر یکدست شد و کمی حالت چسبناک به خودش گرفت و نه خیلی سفت بود و نه خیلی شل و وارفته، وانیل و بیکینگ پودر را به خمیر اضافه کنید. خمیر آماده شده را در قیف ماسور بریزید. برای پختن نان خامه‌ای بدون فر داخل یک قابلمه بزرگ یک سه پایه مخصوص مایکروفر یا یک قابلمه کوچک‌تر بگذارید تا قالبی که می‌خواهیم نان خامه‌ای‌ها را روی آن بچینیم از کف قابلمه فاصله داشته باشد.

محیط قابلمه را باید مثل محیط فر گرم کنید به همین خاطر به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قابلمه خالی را روی شعله متوسط گاز بگذارید و درب آن را کیپ و کامل ببندید تا داخل آن حسابی گرم شود. در این فاصله کف یک سینی یا قالبی که را که در قابلمه جا شود با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر نان خامه‌ای را با قیف ماسور به صورت شکوفه‌ای قالب بزنید. فاصله بین نان خامه‌ای‌ها نباید کم باشد چون نان خامه‌ای پف می‌کند و باید جای کافی داشته باشد. بعد از بیست الی بیست و پنج دقیقه قابلمه و سه پایه یا قابلمه کوچکتر داخل آن خوب گرم شده‌اند. حالا یک لحظه درب قابلمه را بردارید و قالب حاوی شکوفه‌های نان خامه‌ای را داخل قابلمه و روی سه پایه یا قابلمه کوچک‌تر بگذارید. ابتدا به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط و سپس به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با حرارت ملایم شکوفه‌ها را بپزید تا سطح روی آن‌ها طلایی شود.

حین پختن شکوفه‌ها به هیچ وجه درب قابلمه را باز نکنید چون در این صورت پف نان خامه‌ای می‌خوابد. بعد از این‌که ظرف شکوفه‌ها را از قابلمه بیرون آوردید ته آن‌ها را سریع سوراخ کنید یا کمی برش بزنید و اجازه دهید سرد شوند. در یک ظرف جداگانه خامه صبحانه را با همزن برقی یا دستی هم بزنید تا خامه سفت شود و فرم بگیرد. حالا با قیف ماسوره خامه را در شکوفه‌های نان خامه‌ای که سرد شده‌اند بریزید. بهتر است دسر نان خامه‌ای را به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شوند و سپس میل کنید.

نکات طلایی برای طرز تهیه نان خامه ای

بخاطر اینکه مرکز قالب فر در معرض حرارت مستقیم قرار دارد بنابراین خمیر ها را در مرکز قالب فر قرار ندهید زیرا باعث سوخته شدن نان ها می شوند.به همین دلیل نان ها را در دو طرف سینی فر قرار دهید.
حرارت گاز را ملایم کنید تا آب کاملا تبخیر نشود.
بعد از اینکه خمیر به خوبی خنک شد آرد را به آن اضافه کنید .همچنین در فاصله خنک شدن خمیر آن را زیر و رو کنید تا همه جای خمیر به طور یکسان سرد شوند.به طور کلی مدت زمان تقریبی خنک شدن خمیر 5 دقیقه می باشد.
تخم مرغ ها را حتما دانه دانه اضافه کنید و موقعه اضافه کردن هر دانه از تخم مرغ ها خمیر را به خوبی ورز دهید تا تخم مرغ به خوبی جذب مایه خمیر شوند.
نان های پخته شده باید خوب پف کنند و بعد از پخته شدن به رنگ طلایی در بیایند.
شما می توانید بر روی نان خامه ای آماده شد مقداری شکلات آب کرده یا پودر قند بریزید.
یکی ار مراحل مهم ساخت خمیر نان داغ زدنه. یعنی زمانی که آرد ، کره و آب را با هم مخلوط میکنید و باید سریع هم بزنید تا آرد در مایع کاملا مخلوط شود و مثل حلوا یک گوشه جمع شود.
کره را حتما هم دمای محیط کنید و هرگز کره ای را که تازه از یخچال بیرون آوردید را با آب حرارت ندهید.و بلافاصله تا درگوشه ظرف ،آب و کره قل زد ،آرد را اضافه کنید. نباید بگذارید آب بخار شود.
وقتی خمیر یکدست شد حرارت را خاموش کنید. چون حرارت زیاد باعث به روغن افتادن خمیر میشود و شکل نان در فر تغییر میکند.
تخم مرغ ها را زمانی که خمیر ولرم هست اضافه کنید. یعنی باید حرارت خمیر را احساس کنید که نه سرد باشد و نه گرم.
برای مخلوط کردن تخم مرغ ها بهتر است با دست این کار را انجام بدهید. اگر هم با همزن مخلوط می کنید از سری خمیرگیرش استفاده کنید.
حتما فر را از قبل روشن کنید تا خوب داغ شود.
یکی از دلایل ترک خوردن نان ها ، خوب هم نزده شدن خمیر است.
خمیر باید قبل از ریخته شدن در قیف کاملا براق و چسبنده شده باشد.
نان ها را بعد از پف کردن و مغز پخت شدن از فر بیرون بیارید.
به تخم مرغ ها می توانید مقداری وانیل یا یک قاشق گلاب یا کمی رنده پوست لیمو ترش اضافه کنید.
تخم مرغ ها باید حتما تازه باشند.
اگر ازخامه صبحانه استفاده می کنید، کمی پودر خامه یا ژلاتین به آن اضافه کنید.خامه باید حتما فرم گرفته باشد.
اگر شیرینی حالت خمیری و نرم پیدا کند یعنی خمیر داخل فر کاملا پف نکرده است و این به این خاطر است که در حین داغ زدن، کل آب داخل خمیر بخار نشده و خمیر شُل بوده است. برای مطمئن شدن این مسئله باید یک قاشق داخل خمیر داغ زده قرار دهید تا به ایستد و نیفتد. در این حالت یعنی آب کاملا بخار شده. در صورتی که مواد را درست مخلوط کنید خمیر غلظت مناسب برای فرم دهی را خواهد داشت.


منبع: ashpazi020

راز و رمز خوشمز ترکردن “سوسیس بندری”

مواد لازم سوسیس بندری خوشمزه :

  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
  • سوسیس کوکتل خرد شده :نیم کیلو
  • پیاز خلالی شده :3 عدد متوسط
  • سیب زمینی :5 عدد متوسط
  • نمک و فلفل و زردچوبه :به مقدارلازم

غذای جنوبی

طرز تهیه سوسیس بندری

سیب زمینی ها را با مقداری آب بپزید و بعد پوست بگیرید . سپس سیب زمینی ها را نگینی درشت خرد کنید . تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.

بعد پیاز ها را داخل روغن تفت دهید بعد از کمی تفت دادن زردچوبه را به آن اضافه کنید. بعد سوسیس های خرد شده را داخل پیاز تفت داده شده بریزید و تفت دهید.

در حین تفت سوسیس ، رب گوجه فرنگی ، سیب زمینی پخته شده و مقداری نمک و فلفل ، به آن اضافه کنید و تفت دهید تا مواد سرخ شوند.

سوسیس بندری را با نان سفیدمیل کنید و یا اینکه می توانید از نان باگت هم استفاده نمایید.

نکات مهم برای پخت سوسیس بندری در منزل :

  1. علاوه بر سیب زمینی شما می توانید فلفل دلمه ای ، قارچ ، پنیر پیتزا و ... را با توجه به ذائقه خود به سوسیس بندری اضافه کنید.
  2. در صورت تمایل می توانید به جای رب گوجه فرنگی از سس کچاپ نیز استفاد هنمایید.
  3. این غذای خوشمزه اغلب به صورت خیلی تند سرو می شود اما می توانید میزان فلفل را به دلخواه تغییر دهید.
  4. در صورت تمایل از مقدار کمی آبلیمو و همچنین زعفران آبکرده برای طعم بهتر این غذا استفاده نمایید.
  5. این خوراک خوشمزه را می توانید به صورت ساندویج سوسیس و برای میان وعده نیز سرو نمایید.
  6. سیب زمینی در تهیه سوسیس بندری اختیاری است و می توان آن را حذف کرد.
  7. می توان سیب زمینی را به صورت آب پز هم به سوسیس بندری اضافه کرد. به این صورت که ابتدا سیب زمینی ها را در قابلمه ای ریخته و به آن آب اضافه می کنیم و به آن زمان می دهیم تا آب پز شود. سپس سیب زمینی های آب پز را به صورت مکعبی خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم. نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که در این حالت سیب زمینی ها نباید زیاد آب پز شوند چون در هنگام تفت دادن با پیاز و سوسیس له می شوند.
  8. ادویه کاری یکی از ادویه هایی است که با افزودن آن به سوسیس بندری طعم فوق العاده ای به این غذا می دهد. در صورت تمایل هنگام اضافه کردن نمک و فلفل به این غذا می توانید مقداری ادویه کاری نیز اضافه کنید.
  9. در صورت تمایل می توانید به جای رب گوجه از پوره گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده تازه استفاده کنید.
  10. می توانید به جای خریدن سوسیس کوکتل، خودتان در منزل سوسیس را تهیه کنید که با وجود زمان بر بودن، از سلامت بیشتری برخوردار است.
  11. می توانید در آخر پخت مقداری پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید تا طعم دلچسب تری به غذایتان بدهید.

و اما نکاتی که شاید جالب باشد که در رابطه با مواد اصلی این دستور تهیه یعنی "سوسیس" بدانید

- سوسیس ها را بیشتر از سه روز در یخچال نگهداری نکنید اگر قصد نگهداری طولانی مدت را دارید فریز کردن آن پیشنهاد می شود.

- توجه داشته باشید که از نظر تغذیه ای سوسیس توسط پزشکان توصیه نمی شود اما مصرف آن حداکثر دو بار در هفته می تواند پلن خوبی باشد.

- دقت داشته باشید که سوسیس انتخابی شما برای مصرف لک های تیره رنگ به هیچ عنوان نداشته باشد.

- سوسیس برای بیماران فشارخونی توصیه نمی شود زیرا دارای نمک بالایی می باشد.

نکات تکمیلی در مورد سوسیس بندری

سوسیس بندری جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
سوسیس بندری را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر فوق العاده خوش طعم و پرطرفدار

مواد لازم ترشی بادمجان شکم پر:

بادمجان

بادمجان قلمی 1 کیلوگرم (بادمجان ها نباید زیاد تپل باشند و بادمجان دلمه ای برای این ترشی مناسب نیست)

سرکه به مقدار لازم

سیر 250 گرم

هویچ 200 گرم

سبزی ترشی نعناع و ترخون و.. به مقدار لازم

فلفل سبز 50 گرم

ترشی بادمجان

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر:

ابتدا موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی فلفل, هویج, سیر و سبزی را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم. بادمجان ها را با دادن یک برش عمودی و باز کردن شکم آنها در داخل سرکه به مدت 5 الی 7 دقیقه می پزیم و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند و سپس شکم بادجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم. بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادجان ها باشد, در ظرف را خوب می بندیم و بعد از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است.

نکات تکمیلی در مورد بادمجان

بادمجان جزو ترشیجات و شور میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .

بادمجان را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع :ashpaziha

آش دوغ

آش دوغ یکی از آش های معروف و محلی ایرانی است که از محبوبیت زیادی برخوردار است. این آش خوشمزه در شهرهای مختلف کشورمان با مواد و روش های متفاوتی پخته میشود.

مواد لازم برای تهیه آش دوغ:
سبزی که شامل تره، جعفری و شوید می باشد ،برنج ، نخود ،گوشت چرخ کرده و دوغ تازه و ترش می باشد.
طرز تهیه آش دوغ به این ترتیب است که نخودها را از شب قبل بایدخیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید.بعد آن را با 6 لیوان آب بپزید
برنج ها را هم از شب قبل با آب و مقداری نمک خیس کنید.
بعد از اینکه نخودها نرم شدند (تقریبا پختند)، برنج را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملاً مغز پخت شود.
دقت کنید که آب آش زیاد نباشد و جا برای اضافه کردن دوغ داشته باشید.
بعد از اینکه برنج کاملاً مغز پخت شد، سبزی خرد شده را به آش بیفزایید و در ظرف را نیمه باز بگذارید تا سبزی ها رنگشان تیره نشود.
15 دقیقه قبل از آماده شدن آش، دوغ را به آش بیفزایید و مرتب هم بزنید تا کاملاً با آش مخلوط شود.
وقتی دوغ را اضافه کردید، در ظرف باید کاملاً باز باشد تا دوغ نبرد.
بعد از یک ربع، نمک و فلفل غذا را اضافه کنید و موقع سرو کردن، سیر تازه خرد شده را به آن اضافه کنید.
منبع: newcooking

طرز تهیه خوراک بادمجان تند

مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان تند:

بادمجان 3 عدد

هویج رنده شده ٤ عدد

جعفری خرد شده 1 پیمانه

سیر له شده ٤ حبه

آب لیموترش 2 عدد

سس فلفل تند به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

سرکه به مقدار لازم

رازیانه به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک بادمجان تند :

بادمجان ها را سرخ کنید سپس هویج ها را رنده کنید و به بادمجان ها اضافه کنید جعفری خرد شده و سیر له شده را با آب لیموترش و سس فلفل تند و بعد از آن نمک، سرکه، رازیانه اضافه کنید و هم بزنید تا خوراک جا بیفتد.

منبع: dastpokhte20

طرز تهیه مربای گل سرخ

یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر ترین مرباها ،مربای گل سرخ یا گل محمدی است که بخاطر طعم و عطر دل انگیزش بسیار لذیذ است.

این مربا که در واقعه یک نوع مربای تبریزی است از برگ گل تازه و یا خشک گل محمدی تهیه میشود و در فصل بهار و تابستان بشتر رایج است.

برای درست کردن مربای گل سرخ باید حتما از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید تا مربا تلخ نشود.

طرز تهیه مربای گل محمدی خوشمزه و خوشرنگ به روش تبریزی

در ضمن گلبرگ ها درشت را هم باید با قیچی خرد کرد.

برای تهیه این مربا کافیست گلبرگ های صورتی گل محمدی را با مقداری شکر و ابلیمو و آب جوشیده بجوشانید و با رعایت نکات ضروری در تهیه آن ، یک مربای خوشمزه و خوش رنگ تهیه کنید.

برای خوش عطر تر شدن این مربا میتوانید از مقداری گلاب نیز استفاده کنید.

منبع: gozari

1234
last