بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده برای انواع گوشت چیست؟
گوشت چرخ کرده به دلیل نرم بودن و انعطافپذیری بالایی که دارد در آشپزی از محبوبیت بالایی برخوردار است و از آنجا که در مدت زمان کوتاهی پخته میشود، برای مواقعی که وقت کافی برای آشپزی ندارید، مناسب است. همچنین در طب سنتی استفاده از گوشت چرخ کرده به دلیل هضم راحتتر نسبت به گوشت تکهای بسیار توصیه شده است. از این نوع گوشت در پخت غذاهای بسیاری نظیر اسپاگتی با گوشت چرخ کرده، رولت گوشت چرخ کرده و یا پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده استفاده میشود. گوشت چرخ کرده را میتوان با در نظر گرفتن نوع کاربرد آن، از قسمتهای مختلف بدن دام و با نسبتهای متنوعی از گوشت و چربی یا گوشت گوسفندی و گوساله تهیه کرد. از اینرو ما در این مطلب بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده را به شما معرفی خواهیم کرد.
بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده با چربی
هرچه گوشت چرخ کرده، چربی کمتری داشته باشد رنگ قرمزتری دارد و همچنین زمان پخت آن نیز بیشتر است، در حالیکه گوشت چرخ کرده با چربی بیشتر، کمرنگتر بوده و سریعتر میپزد؛ بنابراین انتخاب ترکیبی مناسب از گوشت و چربی برای چرخ کردن، بسیار مهم است و باید میزان گوشت و چربی به اندازهای باشد که گوشت چرخ کرده نه زیاد چرب باشد و نه زیاد خشک. اما بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده، نسبت ۲ به ۱ از گوشت و چربی است، یعنی هر ۱۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، بهتر است ترکیبی از ۸۰۰ گرم گوشت و ۴۰۰ گرم چربی باشد.
ترکیب گوشت گوساله با چربی
هر چند گوشت گوساله دارای طبیعتی سرد بوده و باعث افزایش سودا در بدن میشود، اما بوی گوشت گوسفندی به مزاج برخی از افراد خوش نمیآید و ترجیح میدهند از گوشت گوساله استفاده کنند. به علاوه گوشت گوساله نسبت به گوشت گوسفندی ارزانتر بوده و چون بدون استخوان و چربی به فروش میرسد، از نظر اقتصادی مقرون به صرفهتر است. با این حال به این دلیل که گوشت گوساله بسیار خشک بوده و بسیاری از افراد از ترکیب آن با چربی به نسبت ۲ به ۱ ترکیبی از گوشت چرخ کرده را درست میکنند که به دلیل داشتن چربی زیاد سرد نیست، ارزان قیمت تر است و بوی زیادی نمیدهد.
بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده گوسفند و گوساله
بهترین نسبت گوشت گوساله و گوسفند برای چرخ کردن
بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده مرغ و چربی
[ بازدید : 155 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]