نکات تکمیلی و طرز تهیه خوشمزه ترین “رب نارنج” اشتهاآور
يکشنبه 2 آذر 1399
15:12
[ ]
مواد لازم برای رب نارنج
نارنج:به مقدار لازم
طرز تهیه رب نارنج
نارنج ها را از وسط نصف کنید و آب آن را با دستگاه آبمیوه گیری بگیرید.
سپس آنها را از صافی رد کنید تا هسته و پوسته اضافه آن گرفته شود.
آب نارنج صاف شده را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کاملا غلیظ شود.
بعد از خنک شدن آنها را در بطرها و ظرف های تمیز و خشک بریزید.
نکات تکمیلی در مورد رب نارنج
رب نارنج جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
[ بازدید : 223 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما : ]