نکات تکمیلی و طرز تهیه خوشمزه ترین “رب نارنج” اشتهاآور

يکشنبه 2 آذر 1399
15:12
سعید اسکندری

مواد لازم برای رب نارنج

نارنج:به مقدار لازم

رب نارنج

رب نارنج

طرز تهیه رب نارنج

نارنج ها را از وسط نصف کنید و آب آن را با دستگاه آبمیوه گیری بگیرید.

سپس آنها را از صافی رد کنید تا هسته و پوسته اضافه آن گرفته شود.

آب نارنج صاف شده را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کاملا غلیظ شود.

بعد از خنک شدن آنها را در بطرها و ظرف های تمیز و خشک بریزید.

رب نارنج

نکات تکمیلی در مورد رب نارنج

رب نارنج جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و


[ بازدید : 223 ] [ امتیاز : 2 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آشپزخونه است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]